Duunivaruste
Blåkläder Dimex työvaatteet Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Clique Sol`s Probelt

​Valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2017 -kilpailun voitto Duunivarusteen yrittäjille.

​Valtakunnallinen Vuoden Uusyrittäjä 2017 -kilpailun voitto Duunivarusteen yrittäjille.

Suomen Uusyrityskeskukset ry valitsee vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän. Valinta tehdään kahdesta viiteen vuotta yrittäjänä toimineiden yritysten joukosta. Tänä vuonna valtakunnallisen kilpailun voittajiksi valittiin työvaatteiden ja -varusteiden erikoisliike Duunivaruste Oy:n yrittäjät Simo Sutinen ja Teemu Takku.

Kirkkaalla liikeidealla ja kovalla työllä menestykseen

Vuonna 2014 perustettu Duunivaruste Oy on kasvanut voimakkaasti kolmen toimintavuotensa aikana. Yrityksen omistavat Simo Sutinen ja Teemu Takku. Työvaatteiden ja varusteiden kannattava myynti Suomen
kokoisessa maassa ei ole helppoa, mutta kaksikko onnistui tuomaan lisäarvoa työvaate- ja työvaruste-markkinoille. He rakensivat palvelun, jonka avulla pystyy tarkasti hallinnoimaan varustehankintoja ja niiden kustannuksia
työntekijäkohtaisesti. Vaatteet ja varusteet voi tilata kätevästi yrityksen tilauspalvelusta tai verkkokaupasta, lisäksi tilauksia voi käydä ostamassa Kuopiossa sijaitsevasta yli 500 neliön kokoisesta myymälästä. Yritys perustaa toimintansa nopeuteen ja tavoitettavuuteen.

- Palvelun nopeus ja saatavuus on kilpailuetuja, joita pyrimme kokoajan parantamaan. Meillä on oma tekstiilipaino ja broodeerauspalvelu, joten uskomme, että olemme parhaiten palveleva työvaatemyymälä, kertoo Teemu Takku.

Duunivaruste vakuutti Vuoden Uusyrittäjä -kilpailun tuomariston voimakkaalla ja kannattavalla kasvulla sekä omintakeisella konseptilla. Yritys on menestynyt alusta asti odotettua paremmin ja liikevaihto vuonna 2016 oli jo yli 1,4 miljoonaa euroa.

- Duunivarusteen yrittäjät ovat aivan alusta asti toteuttaneet hyvin monipuolista palvelukonseptia asiakkaiden tarpeisiin. Se on aika harvinaista näin nuorelle, vasta kolme vuotta toiminnassa olleelle yritykselle, toteaa Suomen Uusyrityskeskukset ry:n toimitusjohtaja Jari Jokilampi.

Yrittäjät itse ovat todenneet, että osaava henkilökunta ja hyvä teamspirit voi kantaa pitkälle.
Olemme onnekkaita, että olemme saaneet hyviä työntekijöitä, joiden kanssa kasvu on ollut mahdollista, Simo Sutinen toteaa.

Valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjän valitsivat Suomen Uusyrityskeskus ry, Patentti- ja Rekisteri hallitus PRH, sekä eläkeyhtiö Varma.

Palkinto luovutettiin keskiviikkona 7.6. Suomen Yrittäjien kunnallisjohdon
seminaarin iltajuhlassa.

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä