Duunivaruste
0 Ostoskorisi on tyhjä
Blåkläder Dimex työvaatteet ProJob Mascot Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Maglite Clique Timberland PRO Sol`s Dickies 3M Probelt

Painatukset

painatus-duunivaruste.jpg

Toteutamme asiakkaidemme toiveet laadukkailla painatuksilla edullisesti. Panostamme erityisesti saumattomaan palveluun ja tehokkaaseen toteutukseen.

Käyttämiämme painomenetelmiä ovat:

LÄMPÖSIIRTOPAINATUS

Lämpösiirtopainatukset ovat näyttävä ja kustannustehokas tapa lisätä yrityksen logo tai tekstiä vaatteisiin. Painamme myös pienempiä eriä! Lämpösiirtomenetelmällä prässätään haluttu kuvia tekstiiliin. Lämpösiirtomenetelmä on kustannustehokas tapa toteuttaa painatukset nopeasti ja edullisesti.

SERIPAINO

- Seripaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle Seripaino on monipuolinen painomenetelmä. Seripainossa valmistetaan aina logolle oma kehys. Seripainon hinta koostuu aloitusmaksusta ja painovärien määrästä. Seripaino soveltuu erinomaisesti suuriin tilausmääriin.

Lisäksi toteutamme profilointeja seuraavilla menetelmillä

Brodeeraus

- Brodeeraus on erittäin kestävä ja näyttävä tapa personoida tekstiilit. Brodeerauksen hintaan vaikuttaa painettava määrä ja tikkien määrä, mitä isompi kuvio, sitä enemmän tikkejä.

Oli tarpeesi millainen tahansa elä epäröi kysyä siitä meiltä. Autamme mielellämme!

Kysy lisää info(at)duunivaruste.fi

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä