Duunivaruste
Blåkläder Dimex työvaatteet Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Clique Sol`s Probelt

Palvelut yrityksilleTILIASIAKKUUS

Täytä tilinavaushakemus TÄSTÄ. Tiliasiakkaana voimme myös sopia kanssasi sopimustuotteet, sinun sopimushinnoillasi.Työvaatteet, varusteet, jalkineet ja henkilösuojaimet

Duunivarusteen porukka pitää huolen että voimme jatkuvasti tarjota markkinoiden parhaat ja nykyaikaisimmat vaihtoehdot näyttävälle, mukavalle ja turvalliselle varustautumiselle. Käymme mielellämme esittelemässä tuotteita teille myös paikan päällä. Saat varmasti kilpailykykyisen tarjouksen. Työvaatteet, yritystekstiilit, tekstiilipainatukset jne.. Kaikki samasta paikasta. Kustannustehokkaasti ja helposti. Olemme palveluyritys, joten elä epäröi ottaa yhteyttä.Katso yhteystiedot täältä tai kysy tarjous suoraan lomakkeella tästä Yritysasiakkaat voivat avata tilin, jolloin maksutapana on laskutus.

Duunivaruste PRO

Asiakaskohtaisesti räätälöity tilausjärjestelmä ammattikäyttöön.

Tilausjärjestelmämme hyöty perustuu työajan säästämiseen. Järjestelmä mahdollistaa varusteiden ja työasujen tilaamisen henkilökohtaisesti sekä ostojen ja työlupien hallinnan.

Olemme rakentaneet palvelun, jonka avulla pystyt tarkasti hallinnoimaan varustehankintojen kustannuksia kokonaisvaltaisesti sekä työntekijäkohtaisesti. Samassa palvelussa hallinnoit myös tarvittavia työlupia (työturva, tulityö ym.) Järjestelmän kautta saat helposti raportit ostoista ja automaattiviestit työlupien umpeutumisista. Järjestelmän saat käyttöösi täyttämällä yrityksen tiedot TÄSTÄtai ottamalla meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää 0503211335 info@duunivaruste.fi . Kerromme miellämme lisää palveluistamme.

Profilointipalvelu (painatukset, brodeeraukset, värimaailma)

Yksilöllinen näkyminen lisää yhteishenkeä ja nostaa uskottavuutta asiakkaiden silmissä. Autamme rakentamaan yritysilmeesi ja säilyttämään sen!


Turvakorttikoulutukset

Meiltä saat mm. seuraavat koulutukset. Koulutukset voidaan järjestää myös TraFi-ammattipätevyyskoulutuksina. Halutessanne räätälöimme päivän vastaamaan tarpeitanne.

Putoamissuojainten määräaikaistarkastuksetTuotteiden käyttökoulutukset

Järjestämme asiakkaan tarpeen mukaisesti räätälöityjä käyttökoulutuksia. mm perehdytys- asennekoulutusta ja käytännön koulutusta oikeissa olosuhteissa esim:

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä