Duunivaruste
Blåkläder Dimex työvaatteet Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Clique Sol`s Probelt

Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti.

- Tuotteet toimittaa Posti tai Matkahuolto haluamaasi noutopaikkaan. 
- Ilmainen vaihto tai palautus 30 pvä
- Tuotteen pitää olla myyntikuntoinen ja käyttämätön
- Periaatteella kokeilla saa käyttää ei
- Palautukset matkahuollon tai postin asiakaspalautuksena.
- Liitä palautukseen/vaihtoon asiakaspalautuslomake. Löydät sen TÄÄLTÄ
- Erittäin pienet tilaukset jotka mahtuvat kirjekuoreen postitetaan automaattisesti suoraan toimitusosoitteeseen kirjeellä riippumatta toimitustavasta.

Epäselvissä tilanteissa kannattaa aina olla yhteydessä asiakaspalveluun info@duunivaruste.fi tai 050 4656 099

Huom. Mikäli toimitus jätetään noutamatta ja/tai lähetys palautuu takaisin, ilman asiakaspalatuslomaketta, joudumme veloittamaan 10€ käsittelykustannuksen.


Toimitusehdot pitkästi


Toimitus

Toimitamme tuotteita yrityksille, julkiselle sektorille, sekä täysi-ikäisille asiakkaillemme, Matkahuollon ja Postin välityksellä Suomessa. Emme valitettavasti toimita tuotteita Ahvenanmaalle.

Tuotteiden toimitusaika on yleensä 2-10 arkipäivää. Poikkeuksena tilaus- ja/tai ennakkotuotteet. Mikäli toimistuaika pitkittyy luvatusta olemme aina yhteydessä asiakkaaseen. Asiakkaalla on tällöin täysi oikeus kaupan purkuun ja hyvitämme tuotteen hinnan täysimääräisenä.

Hinnat

Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron ja mahdolliset kierrätysmaksut. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tuotteen palauttaminen

Verkkokauppa asiakkailla on 30 päivän maksuton vaihto ja palautusoikeus. Tuotteiden pitää olla käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Eli sovittaa saa, mutta käyttää ei. Asiakkaalle yksilöidyllä tuotteilla (painetut, brodeeratut yms) ei ole palautusoikeutta. Lisäksi Outlet tuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Tarjoustuotteilla on normaalit palautusoikeudet.

Palautukset voi suorittaa Matkahuollon kautta toimitetuille lähetyksille Matkahuollon asiakaspalautuksena veloituksetta mainitsemalla virkailijalle: “Asiakaspalautus / Duunivaruste Oy. Palautuskoodi: 9501970". Ota itsellesi aina tosite asiakaspalautuksesta toimipisteestä.

Palautuskustannuksia ei korvata mikäli tuote joudutaan noutamaan asiakkaan kotoa tai kyseessä on ns. ylisuuri paketti, joka joudutaan palauttamaan rahtina tai muuta kuin Matkahuollon asiakaspalautuspalvelua käyttäen.

Tilauksen kokonaisarvo, mukaanlukien mahdolliset toimituskulut, hyvitetään 14 päivän kuluessa, kun tilinumero ilmoitetaan asiakaspalautuslomakkeessa ja tilauksessa on mukana kopio kuitista (kuitin saa automaattisesti sähköpostiin tilauksen tehtyä) tai laskusta. Mikäli lähetyksessä ei ole mukana kopiota kuitista tai laskusta, veloitamme ylimääräisestä työstä 25 euroa.

Mikäli asiakas haluaa rahansa takaisin palautetusta tuotteesta (ei tietenkään koske takuupalautuksia) on sen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (= Tuote on täysin myynti kunnossa) täysimääräistä rahojen palautusta varten. Tekstiileissä ei tarvitse välttämättä olla mukana mahdollista pussia, missä tekstiili toimitettiin, mutta toivottavaa olisi, että myös pussi palautuisi. Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Tuotteiden takuu

Tuotteiden takuuajat vaihtelevat tuotekohtaisesti. Jos tuotteessasi on ongelmia kannattaa ehdottomasti olla yhteudessä asiakaspalveluun info(at)duunivaruste.fi

Kaikki takuupalautukset testataan ja tutkitaan ennen päätösten tekoa. Duunivaruste voi vapautua tuotteen takuuvastuusta, jos saatamme todennäköiseksi tai toteen, että tuotteen huonontuminen, vahingoittuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä, huollon laiminlyönnistä tai muusta ostajan puolelta olevasta seikasta.

Takuu ei kata tuotteiden virittämistä. Esimerkiksi lampuissa jne.. sähkölaitteissa takuu ei kata sähkökatkojen tai ukkosen aiheuttamia vaurioita, tuotteen väärästä säilyttämisestä tai puhdistamisen laiminlyönnistä aiheutuvia vahinkoja, tuotteiden väärinkäyttöä tai muita ohjeiden laiminlyöntiä, mukaanlukien asiakkaan puolesta sattuneita asennusvirheitä tai fyysisiä tuotteen rikkomisia.

Duunivaruste Oy pidättää oikeuden periä aiheettoman takuuhuollon kulut asiakkaalta. Aiheettoman huollon kuluina peritään mahdolliset huollosta aiheutuvat kulut, Duunivaruste Oy käsittelykulut ja mahdolliset kuljetuskustannukset.

Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai kuriirilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Tuotteet tulee palauttaa Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksena, joka on lähettäjälle ilmainen Suomesta lähetettäessä. Muita lähetystapoja käytettäessä emme korvaa lähetyskuluja ellei asiakaspalvelun kanssa ole muuta sovittu.

Epäselvissä tilanteissa kannattaa aina olla yhteydessä asiakaspalveluun info@duunivaruste.fi

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä