Duunivaruste
Blåkläder Dimex työvaatteet Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Clique Sol`s Probelt

Usein kysyttyä

Voiko yritys ostaa laskulla?
-
Kyllä voi! Laskutusasiakkaana tulee sinun täytää tilinavauslomake, jonka avulla saat pääsyn DuunivarustePRO-palveluun, jossa maksutapana on laskutus. Isommissa erissä ja jatkuvassa tarpeessa kannattaa ottaa yhteyttä Duunivarusteen henkilökuntaan, voimme katsoa teille sopimustuotteet valmiiksi sopimushinnoille sekä katsoa tarvittavat painatukset tekstiileihin. Henkilökunnan yhteystiedot löydät täältä. tilinavausomakkeen voi täyttää tästä.

Myyttekö isompia eriä? Miten voi pyytää tarjouksen?
- Myymme toki. Palveluihimme luottaa useita eri kokoisia yrityksiä ympäri suomea. Tarjous kannattaa kysyä aina kun tarve on isommalle määrällä. Verkkokaupan hinnat on tarkoitettu yksittäiskappaleihin. Meille voi soittaa tai laittaa tarjouspyyntöä sähköpostilla info@duunivaruste.fi . Lupaamme vastata tarjouspyyntöön 24 tunnin sisällä! Henkilökunnan suorat yhteystiedot löydät kohdasta yhteystiedot

En saanut tilausvahvistusta tai toimitusilmoitusta?
Valitettavasti osa sähköpostiohjelmista luokittelee automaattiset lähtevät viestit roskapostiksi, kannattaa siis katsoa roskapostilaatikko. Mikäli tilausilmoitus/toimitusilmoitus löytyy roskapostilaatikosta kannattaa lähettäjä laittaa statukselle "ei roskapostia" tai "luotettava lähettäjä"

Voinko ostaa tuotteitanne muualta kuin verkkokaupasta?

- Kyllä, meille voi soittaa (044 974 1551) tai laittaa sähköpostia info@duunivaruste.fi. Voit myös tulla pyörähtämään toimipisteessämme.

Millainen aikataulu painetuilla paidoilla on?
- Aikataulu riippuu painettavien tuotteiden määrästä ja painatuksen laadusta. T-paidoissa toimitusaika on n. 2-4 arkipäivää.

Paljonko on minimimäärä tekstiileiden painossa?
- Tekstiilien painoissa ei ole minimimäärää. Useimmin painamme yli kymmenen kappaleen sarjoja, mutta yksittäispainatuksetkin onnistuvat. Suurimmat painatustilaukset ovat sadoissa kappaleissa. Lisätietoja painatuksista voit lukea kohdasta painatukset.

Millaisia suojaimia teillä on valikoimissa?
- Valikoimastamme löytyy mm. Probeltin, Petzl:n, Peltorin sekä 3M suojaimia. Kaikki tuotteemme eivät ole aina verkkokaupassa, jos siis etsit jotain tiettyä tuotetta kannattaa pyytää myös tarjous!

Voiko tuotteet palauttaa/vaihtaa jos se ei ole sopiva?
- Kaikilla verkkokauppatuotteilla on 30 pvä vaihto/palautusoikeis. Lue lisää TÄÄLTÄ

Miksi teillä ei ole enempää tarjoustuotteita?
- Mielestämme verkkokauppoihin on tullut viime vuosina ikävä tapa laittaa kaikki tuotteet tarjoukseen, huolimatta siitä onko tuotteen hinta oikeasti erityinen. Me Duunivarusteella haluamme pitää tarjoustuotteemme oikeasti tarjoustuotteina. Olemme laskeneet normaalihintaiset tuotteet jo valmiiksi kilpailukykyseksi. Kannattaa myös katsoa OUTLET-tuotteet, joista saattaa löytyä poistokappaleita ja hajakokoja hyvinkin edullisesti.

Mitä muuta haluasit tietää? Kysy ihmeessä info(at)duunivaruste.fi niin vastaamme mielellämme.

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä