Duunivaruste
0 Ostoskorisi on tyhjä
Blåkläder Dimex työvaatteet ProJob Mascot Top Swede Sievi Jalas Vizwell BockMann Petzl Peltor Priha Maglite Clique Timberland PRO Sol`s Dickies 3M Probelt
Mini MagLED AA PRO harmaa
-40%

Maglite

Mini MagLED AA PRO harmaa

Saatavuus: HETI
Maailman ostetuimman taskuvalaisimen uusi huipputehokas ja yksinkertaistettu versio: kytkimessä vain on-off toiminto. Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 272 lumenia, valon kantama 163 m, valon voimakkuus 6613 candelaa, paloaika 2h 30min (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä… Lue lisää
- +
54,94 € 32,96 € 26,58 € ALV 0%
Toimitukset alkaen 3,90€

Lisätiedot

Maailman ostetuimman taskuvalaisimen uusi huipputehokas ja yksinkertaistettu versio: kytkimessä vain on-off toiminto. Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 272 lumenia, valon kantama 163 m, valon voimakkuus 6613 candelaa, paloaika 2h 30min (jonka jälkeen on vielä 10% alkuperäisestä valon voimakkuudesta jäljellä ja käyttökelpoista paloaikaa n. vuorokaudeksi). Roiskevesitiivis, iskunkestävä 1 m.

Ammattikäyttöön suunniteltu, erittäin suorituskykyinen ja pienikokoinen LED valaisin, joka kulkee käytännöllisesti mukana taskussa tai vyötupessa. Valokeilan laatu on kehitetty aivan uudelle tasolle, valaisin tuottaa täydellisen tasaisen valokentän, jonka valossa pitkäaikainenkin työskentely on miellyttävää. Uudenlainen käyttökelpoinen kaksoisvalokeila, joka näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle.

Yhdellä kädellä samanaikaisesti käytettävä on-off virtakytkin ja käyttöetäisyyden mukaan säädettävä keskialueen leveys.

Voidaan käyttää myös kynttilä -yleisvaloasennossa, joka on turvallinen viileänä palavan LEDin ansiosta. Ei polttimonvaihtotarvetta. Valmistettu lentokonealumiinista ja anodisoitu sisä- ja ulkopinnoilta paremman korroosionkeston saavuttamiseksi. Linssi vaihdettavissa. Jokainen valaisin on yksilöity sarjanumerolla. Pituus 16,8 cm. Paino 118 g paristoineen, 68g ilman. 2xAA alkaliparistot ja vyötuppi sis. Takuu 10 v. Huoltopalvelu Suomessa. Made in USA.

Ota yhteyttä
Jätä viesti lomakkeella tai soita
050 4656 099

Ota yhteyttä